Dodatki za bazene

Ko izberete model Caldera® Spa, ki najbolje ustreza vašim potrebam, ga lahko prilagodite z dodatki za masažni bazen, ki izboljšajo vaše izkušnje. Naši dodatki naredijo običajno delovanje in vzdrževanje enostavnejše in učinkovitejše. Caldera ponuja dodatke za obdelavo vaše vode, stopnice in pokrivala za enostavno pokrivanje vašega bazena.
Stopnice Utopia™
Stopnice Avante™ se odlično podajo masažnim bazenom serije Utopia, saj je ohišje bazena barvno usklejeno s stopnicami. Na voljo so v treh različnih barvah in sicer: Ash - sivi barvi, Java - rjavi barvi in Parchment - peščeni barvi.
Stopnice Paradise™, Vacanza™
Stopnice so zelo pomemben dodatek za varen vstop in izstop iz vašega masažnega bazena. Zelo masivne in trpežne stopnice EcoTech™se bodo odlično podale masažnim bazenom serije Paradise®, saj so le te barvno usklajene z ohišjem bazena. Na voljo so v treh različnih barvah in sicer: Coastal Gray, Espresso in Teak.
Stopnice Polymer
Stopnice Polymer so zelo vzdržljive in lahke za prenašanje. Odlično se bodo podale masažnim bazenom serije Vacanza®. V dolžino merijo 81cm, izbirate pa lahko med tremi različnimi barvami: Coastal Gray, Espresso and Teak.
calderaspas, Vse pravice pridržane © 2024
Izdelava MMStudio
Close Cookies zapri Na spletnih straneh calderaspas.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.