Masažni bazen Embrace™
Št. masažnih mest: 3 masažna mesta
Dimenzija: 183 x 183 x 79 cm
Število masažnih šob: 17

Edinstvena oblika masažnega bazena Embrace™ se popolnoma prilega v tesne prostore in kljub majhnosti ne boste prikrajšani za neizmerne užitke, ki jih nudijo veliki masažni bazeni. Bazen ima 17 masažnih šob, ki zagotavljajo izredno močno in celovito masažo, poleg tega pa je v bazenu tudi čudovito oblikovan sedež oz. stopnica za lažji vstop ali posedanje v vodi. Bazen samo priklopite na električno vtičnico, ga napolnite z vodo in že je pripravljen za uporabo. 

BARVNE KOMBINACIJE

Ohišje
 
Sand
 
Taupe
(Barve lahko varirajo glede na nastavitev monitorja)

Bazen samo vklopite in uživajteBazeni serije Fantasy Spas® so tako enostavni za uporabo, da za njegov priklop nikoli več ne boste potrebovali električarja. Enostavno poiščete vtičnico, ga vklopite, napolnite z vodo in že je pripravljen na uporabo.

Popolnoma prenosen masažni bazenMasažni bazeni serije Fantasy Spas® so izdelani iz zelo kvalitetnega materiala, ki je zelo lahek, močan in trpežen tako, da za prenos ne boste potrebovali 10 ljudi. 

Energetsko učinkovitMasažni bazen bo vodo vzdrževal na željeni temperaturi kljub mrazu, saj je izredno dobro izoliran, v ceno pa je vključen tudi termoizolativni pokrov.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

Št. masažnih mest
3 masažna mesta
Dimenzija
183 x 183 x 79 cm
Kapaciteta vode
776 litrov
Suha teža
137 kg
Število masažnih šob
17

Prednosti masažnih bazenov Caldera Spas

"Naše podjetje je zelo predano poslu, saj se zavedamo kako blagodejno ter učinkovito lahko masažni bazen sprosti napetosti iz telesa, sprošča mišice, spodbuja prožnost ter celo lajša bolečino. Kot izjemno veliki ljubitelji masažnih bazenov Caldera Spas verjamemo, da lahko hidroterapija spodbuja pozitivne osebne spremembe."
Caldera Spas | Bellamar d.o.o. | Jarška c. 10a, Ljubljana
"Watkins Wellness™ je vodilni proizvajalec masažnih bazenov na svetu že več kot 40 let, ter ima največjo prodajno mrežo z več kot 1.000 maloprodajnih lokacij v več kot 70 državah po svetu."
Caldera Spas | Watkins | Kalifornija
"Vse masažne bazene Caldera Spas iz naše ponudbe lahko plačate z Bitcoini po dnevni vrednosti žetona."
Nakup bazena | Caldera Spas | Bitcoin
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?