Masažni bazeni

Masažni bazeni serije Utopia
Ultimativna pomladitev Masažni bazeni serije Utopia® predstavljajo naše najbolj luksuzne bazene ter vrhunsko izkušnjo pomlajevanja. Izjemno lepo oblikovani masažni bazeni Utopia® nudijo široko paleto različnih možnosti uporabe. Z masažnimi bazeni serije Utopia® boste doživeli mirno, pomirjujočo izkušnjo, ki vam bo pomagala sprostiti napetost, zmanjšati bolečine ter oživiti vaše telo in duha.
Masažni bazeni serije Paradise
Luksuz srednje velikosti Serija masažnih bazenov Paradise® vas razvaja z modeli za tri osebe do modelov za 7 oseb. Izjemno kakovostni masažni bazeni serije Paradise® nudijo vrhunsko kombinacijo različnih masažnih kombinacij, ki zagotavljajo nepozabno hidrotermalno terapijo, katere boste željni vedno znova. Serija Paradise® je najbolj znana predvsem po modelu Martinique®, ki se vsako leto ponaša s Consumer's Digest "Best Buy" masažnim bazenom na trgu.
Masažni bazeni serije Vacanza
Eleganca Kompletna serija Vacanza® je zasnovana tako, da nudi kar največ udobja in različnih terapevtskih možnosti za ugodno ceno. Vsako masažno mesto pri masažnih bazenih Vacanza® je izdelano premišljeno, saj želimo vaše telo sprostiti v popolnosti. Osredotočili smo se na različne konfiguracije masaže, ki zmanjšujejo stres s katerim se dnevno spopadate tako, da se popolnoma sprostite in pozabite na skrbi.
Masažni bazeni serije Fantasy Spa
Fantasy Spa Ste si vedno želeli masažni bazen, pa nikakor niste našli ustreznega prostora? Masažni bazeni Fantasy Spas® Vam nudijo ravno to, saj so zelo enostavni za uporabo, za njegovo namestitev potrebujete zelo malo prostora, hkrati pa so izredno lahki za premeščanje tako, da ga lahko premestite kamor ga boste želeli. Ste morda ob branju pomislili, da bi ga vzeli s seboj na dopust:) Zakaj pa ne? Bazeni Fantasy Spas® so namenjeni brezmejni zabavi na prostem, povabite tudi sorodnike in prijatelje.

Prednosti masažnih bazenov Caldera Spas

"Naše podjetje je zelo predano poslu, saj se zavedamo kako blagodejno ter učinkovito lahko masažni bazen sprosti napetosti iz telesa, sprošča mišice, spodbuja prožnost ter celo lajša bolečino. Kot izjemno veliki ljubitelji masažnih bazenov Caldera Spas verjamemo, da lahko hidroterapija spodbuja pozitivne osebne spremembe."
Caldera Spas | Bellamar d.o.o. | Jarška c. 10a, Ljubljana
"Vse masažne bazene Caldera Spas iz naše ponudbe lahko plačate z Bitcoini po dnevni vrednosti žetona."
Nakup bazena | Caldera Spas | Bitcoin
"Watkins Wellness™ je vodilni proizvajalec masažnih bazenov na svetu že več kot 40 let, ter ima največjo prodajno mrežo z več kot 1.000 maloprodajnih lokacij v več kot 70 državah po svetu."
Caldera Spas | Watkins | Kalifornija
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?