Masažni bazen Entice™
Št. masažnih mest: 5 masažnih mest
Dimenzija: 218 x 196 x 84 cm
Št. masažnih šob: 25-49

Masažni bazen Entice™ je največji masažni bazen v seriji Fantasy Spas®, kar pomeni, da bo lahko kar 5 odraslih oseb neizmerno uživalo ob uporabi. Vsebuje 4 masažna mesta za sedenje in eno masažno mesto za ležanje. V ta model je eksluzivno vgrajen tudi prostor za odlaganje pijače, kamor le dodate led in že ste pripravljeni za pravo poletno osvežitev. Za dodatni ambient pa bo poskrbela tudi podvodna večbarvna LED osvetlitev ter vodni slap.

BARVNE KOMBINACIJE

Ohišje
 
Sand
 
Taupe
(Barve lahko varirajo glede na nastavitev monitorja)

Bazen samo vklopite in uživajteBazeni serije Fantasy Spas® so tako enostavni za uporabo, da za njegov priklop nikoli več ne boste potrebovali električarja. Enostavno poiščete vtičnico, ga vklopite, napolnite z vodo in že je pripravljen na uporabo.

Popolnoma prenosen masažni bazenMasažni bazeni serije Fantasy Spas® so izdelani iz zelo kvalitetnega materiala, ki je zelo lahek, močan in trpežen tako, da za prenos ne boste potrebovali 10 ljudi. 

Energetsko učinkovitMasažni bazen bo vodo vzdrževal na željeni temperaturi kljub mrazu, saj je izredno dobro izoliran, v ceno pa je vključen tudi termoizolativni pokrov.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

Št. masažnih mest
5 masažnih mest
Dimenzija
218 x 196 x 84 cm
Kapaciteta vode
890 litrov
Suha teža
172 kg
Št. masažnih šob
27, 25-49
Ocena


Prikaži celotno specifikacijo >>

Prednosti masažnih bazenov Caldera Spas

"Watkins Wellness™ je vodilni proizvajalec masažnih bazenov na svetu že več kot 40 let, ter ima največjo prodajno mrežo z več kot 1.000 maloprodajnih lokacij v več kot 70 državah po svetu."
Caldera Spas | Watkins | Kalifornija
"Vse masažne bazene Caldera Spas iz naše ponudbe lahko plačate z Bitcoini po dnevni vrednosti žetona."
Nakup bazena | Caldera Spas | Bitcoin
"Naše podjetje je zelo predano poslu, saj se zavedamo kako blagodejno ter učinkovito lahko masažni bazen sprosti napetosti iz telesa, sprošča mišice, spodbuja prožnost ter celo lajša bolečino. Kot izjemno veliki ljubitelji masažnih bazenov Caldera Spas verjamemo, da lahko hidroterapija spodbuja pozitivne osebne spremembe."
Caldera Spas | Bellamar d.o.o. | Jarška c. 10a, Ljubljana
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?