Sistemi za zabavo

Medtem, ko se sproščate in obnavljate celotno telo v vašem masažnem bazenu, Vam glasbeni sistem vgrajen v masažni bazen Caldera Spas®, še dodatno pomaga pri sproščanju. Nastavite si vašo najljubšo glasbo ter uživajte!


Serija Utopia®


Pri masažnih bazenih serije Utopia® je možno izbrati glasbeni sistem s tremi pari izjemno kvalitetnih zvočnikov, ki so vgrajeni v školjko bazena na masažnem mestu ob blazinah za glavo. S tem je dosežena visoka kakovost zvoka.
Poglej serijo

Serija Paradise®


Pri vseh masažnih bazenih serije Paradise® boste lahko uživali ob zelo kvalitetnem zvoku, ki prihaja iz zvočnikov, elegantno vgrajenih v školjko bazena ob vzglavju.

Poglej serijo

Serija Vacanza®


Pri večini modelov serije Vacanza® lahko naročite tudi glasbeni sistem, ki je enako kvaliteten kot pri serijah Utopia® in Paradise®. Za glasbeno vzdušje je tako poskrbljeno.

Poglej serijo
Sprostite se ob poslušanju vaše najljubše glasbeRazširjena tehnologija Bluetooth®


Ne glede na to iz katerega medija se odločite poslušati glasbo, ali je to radio, razni glasbeni kanali ali zbirka vaše najljubše glasbe, Vam bo glasbeni sistem vgrajen v masažne bazene Caldera Spas® preko sistema brezžične povezave Bluetooth omogočil brezskrbno uživanje ob vašem najljubšem glasbenem izvajalcu.


Brezžični 22" HD monitor


Če vas samo glasbeni sistem ne prepriča, si lahko ob nakupu bazena dokupite še 22" HD monitor ter tako uživate ob gledanju vaše najljubše oddaje v živo. Zaslon proti bleščanju ter ločljivost 1080p bo poskrbel za odlično sliko, v ceno pa je vključeno tudi protivetrno stojalo za lažjo namestitev.
calderaspas, Vse pravice pridržane © 2024
Izdelava MMStudio
Close Cookies zapri Na spletnih straneh calderaspas.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.