Dizajn

Vsako podrobnost izdelamo tako, da je osupljiva in vabljiva. S čudovitimi barvnimi izbirami, funkcijami osvetlitve in sodobno obliko ogrodja, smo zasnovali VAŠ popolni masažni bazen, ki bo spremenil vaše okolje in življenje.


Notranji dizajn


Caldera Spas ni le tisto, kar je vidno od zunaj in zaradi česar bazen izgleda lepo. Naše premišljene oblikovne podrobnosti presegajo obrise ohišja masažnega bazena in prostorne notranjosti. Vsaki podrobnosti sestavnega dela posvečamo posebno pozornost, od luči in postavitve zvočnikov do oblikovanja šob, preusmerjevalnikov in blazin – pa vse do vzorca v prostoru za noge.


Zunanji dizajn masažnega bazena


Da bi kar najbolje izkoristili ugodnosti, ki jih ponuja masažna kad, jo boste želeli pogosto uporabljati pogosto. Pomembno je, da izberete masažno kad, ki se prilega vašemu prostoru in je zgrajena tako, da prenese vremenske razmere. Sodobne barve, izklesan dizajn in robustna vzdržljivost so značilnosti EcoTech® ohišja, ki jo boste našli na vsakem Caldera spa masažnem bazenu.

Osvetljava


Nič ne ustvarja razpoloženja bolje kot prava osvetlitev. Vsaka od naših treh serij masažnih bazenov ima lasten sistem razsvetljave, ki je zasnovan tako, da dopolnjuje lepoto in eleganco Caldera bazena za sprostitev.

Ozvočenje


Ne glede na to, ali se sproščate na terasi ali pomlajujete v vodni kopeli, je glasba nekaj, kar morate imeti. Izbirni sistemi za zabavo vam omogočajo, da uživate v glasbi prek vodotesnih spa zvočnikov.

calderaspas, Vse pravice pridržane © 2024
Izdelava MMStudio
Close Cookies zapri Na spletnih straneh calderaspas.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.