Blog

01.02.2024

Novost 2024 - Fresh Water IQ

22.12.2023

Kam naj umestim masažni bazen?

Masažni bazen lahko umestite v notranje ali zunanje prostore, odvisno od tega kje imate prostor, kdo ga bo uporabljal, kdaj ga bo uporabljal in kakšne so vaše možnosti umestitve.
10.11.2023

Masažni bazen bomo kupili direktno pri proizvajalcu. Razmislite ponovno!

Zagotovo ste tudi Vi videli razna reklamna sporočila, ki oglašujejo ogromne prihranke pri nakupu masažnega bazena, če ga kupite neposredno pri proizvajalcu. Kljub temu, da se sliši kot super priložnost, boste morda zaradi tega žrtvovali kvaliteto ter tehnično podporo. 
09.10.2023

Jacuzzi - še vedno odlašate nakup?

Vedno ste si želeli jacuzzi, pa so se vam znova in znova porajala mnoga vprašanja, ki je vaš nakup odložila za nedoločeno obdobje. Kljub temu, da so Caldera Spas bazeni na videz izjemno osupljivi ter luksuzni, pa v vaš dom ne prinašajo le to. V nadaljevanju vam predstavljamo zakaj bo nakup jacuzzi-ja ena boljših odločitev in zakaj se ga ne boste nikoli naveličali. 
26.09.2023

Varčevanje z energijo v masažnem bazenu

Masažni bazeni so odlični za sprostitev, vendar pa njihova uporaba pogosto zahteva energijo. Če želite ohraniti ravnotežje med uživanjem v masažnem bazenu in varčevanjem z električno energijo, smo tu, da vam predstavimo nekaj uporabnih nasvetov.
01.09.2023

Cena masažnega bazena

Masažni bazen je poleg čudovitega dodatka vašemu domu, tudi vaš domači zdravnik oz. kot bi rekli pri podjetju Caldera Spas, vaš wellness sopotnik. Seveda pa vsi masažni bazeni niso enaki in temu primerno se razlikuje tudi cena. Cena masažnega bazena je namreč odvisna od več dejavnikov.
02.10.2018

Masažni bazen - Kviz

Se počutite izmučeno, ste pod stresom, si želite dobre sprostitve? Masažni bazen Caldera Spas® je zagotovo pravi naslov za vas. Hidroterapija že od nekdaj velja za odlično sprostitev, ki zadovoljuje osnovni človeški instikt po iskanju užitka ter odpravi bolečin. Čas, porabljen v masažnem bazenu je doživetje, ki bo razbremenilo vaš um in telo.

24.05.2018

Budget masažni bazeni Fantasy Spas

Masažni bazeni serije Fantasy Spas spadajo med cenovno dostopne ter zelo priljubljene masažne bazene. Poleg cene jih odlikuje tudi kvaliteta, saj so 100% izdelani iz najkvalitetnejših materialov proizvedenih v ZDA. Zaradi svoje oblike, lahkosti in enostavne uporabe, so masažni bazeni Fantasy Spas priljubljeni tako med mlajšimi, kot starejšimi uporabniki. Mi jim pravimo kar "party jacuzzi", saj se prava zabava prične prav z njhovo uporabo. To so masažni bazeni, ki so zelo enostavni za vnos ter prenos, v primeru, če bi ga želili prestaviti na drugo lokacijo. Sedaj zagotovo razmišljate, da bi ga letos vzeli kar s seboj na morje:) 
10.04.2018

Vam je masažni bazen premajhen?

Bi se želeli skozi celo leto namakati v topli vodi, pa vam je masažni bazen še vseeno premajhen? Želite nekaj, kjer bi lahko tudi plavali? Potem ste zagotovo na pravem mestu, saj se ponašamo z največjo in najkvalitetnejšo ponudbo protitočnih ali rekreacijskih plavalnih bazenov na trgu. Plavalni protitični bazeni Endless Pools vas bodo zagotovo prepričali s svojo kvaliteto, saj veljajo za najboljše protitočne bazene na svetovnem tržišču. Plavalni sistem pa je tako dodelan, da boste zares imeli občutek neskončnosti.
1
calderaspas, Vse pravice pridržane © 2024
Izdelava MMStudio
Close Cookies zapri Na spletnih straneh calderaspas.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.