Kvaliteta

Vaš masažni bazen mora biti vedno pripravljena za VAS, s svežo in čisto vodo. Osredotočeni smo na kvaliteto, ki vam omogoča, da preprosto uživate.Enostavno vzdrževanje vode


Naše poslanstvo je, da vam pomagamo uživati v prednostih redne uporabe masažne kadi, tako da olajšamo nego vode. Z uporabo Caldera® bazenov imate dostop do čiste, zdrave vode brez rokovanja s kemikalijami. Uživate lahko v peneči vodi, kadar koli ste pripravljeni na namakanje.


Varčuje z energijo, prihrani denar


Zavzemamo se za energetsko učinkovito zasnovo, ki je ključna za varčevanje z energijo in prihranek denarja pri obratovalnih stroških. Od naše inovativne izolacije FiberCor® do našega visoko učinkovitega sistema EnergyPro® do prevlek po meri, Caldera spa izpolnjuje najstrožje standarde energetske učinkovitosti, ki veljajo za prenosne masažne kadi. In to vam prihrani denar.


Enostavna uporaba


Nadzorna plošča z zaslonom na dotik Advent® vam omogoča upravljanje spa funkcij na dosegu roke. Vsi bazeni serije Utopia® imajo sekundarno nadzorno ploščo, ki vam omogoča upravljanje luči in šob bazena z več sedežev.


Močna masaža (ko je potrebno)


Včasih si želite občutiti nežen tok vode. Ko pa za dobro počutje potrebujete globoko masažo, je za to zasnovana črpalka Caldera Spas. Poskrbimo, da boste svojo masažo enostavno prilagodili tako, da bo delovala posebej za vas.


Visoko kakovostni materiali


Grelniki, črpalke in drugi sestavni deli so zasnovani tako, da so učinkovitejši, robustnejši in dolgotrajnejši. GFCI zaščitena podplošča je prav tako vključena v vsak model z izjemo Tarino™, Celio™ in Aventine®, ki so standardno opremljeni z GFCI napajalnim kablom.
calderaspas, Vse pravice pridržane © 2024
Izdelava MMStudio
Close Cookies zapri Na spletnih straneh calderaspas.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.