Masažni bazen Aspire™
Št. masažnih mest: 2 masažna mesta
Dimenzija: 183 x 119 x 71 cm
Število masažnih šob: 10

Spremenite majhen košček na vrtu ali na terasi v vašo zasebno oazo z masažnih bazenom Aspire™. Bazen je primeren za dve odrasli osebi, za njegovo namestitev boste potrebovali izredno malo prostora in zagotovo ga boste lahko vnesli v zaprte prostore skozi vsaka vrata. Zraven bazena boste prejeli tudi odstranljiv drseči pladenj namenjen odlaganju raznih stvari ali pijače. Bazen samo priklopite na električno vtičnico, ga napolnite z vodo in že je pripravljen za uporabo. 

BARVNE KOMBINACIJE

Ohišje
 
Sand
 
Taupe
(Barve lahko varirajo glede na nastavitev monitorja)

Bazen samo vklopite in uživajteBazeni serije Fantasy Spas® so tako enostavni za uporabo, da za njegov priklop nikoli več ne boste potrebovali električarja. Enostavno poiščete vtičnico, ga vklopite, napolnite z vodo in že je pripravljen na uporabo.

Popolnoma prenosen masažni bazenMasažni bazeni serije Fantasy Spas® so izdelani iz zelo kvalitetnega materiala, ki je zelo lahek, močan in trpežen tako, da za prenos ne boste potrebovali 10 ljudi. 

Energetsko učinkovitMasažni bazen bo vodo vzdrževal na željeni temperaturi kljub mrazu, saj je izredno dobro izoliran, v ceno pa je vključen tudi termoizolativni pokrov.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

Št. masažnih mest
2 masažna mesta
Dimenzija
183 x 119 x 71 cm
Kapaciteta vode
435 litrov
Suha teža
113 kg
Število masažnih šob
10

Prednosti masažnih bazenov Caldera Spas

"Naše podjetje je zelo predano poslu, saj se zavedamo kako blagodejno ter učinkovito lahko masažni bazen sprosti napetosti iz telesa, sprošča mišice, spodbuja prožnost ter celo lajša bolečino. Kot izjemno veliki ljubitelji masažnih bazenov Caldera Spas verjamemo, da lahko hidroterapija spodbuja pozitivne osebne spremembe."
Caldera Spas | Bellamar d.o.o. | Jarška c. 10a, Ljubljana
"Vse masažne bazene Caldera Spas iz naše ponudbe lahko plačate z Bitcoini po dnevni vrednosti žetona."
Nakup bazena | Caldera Spas | Bitcoin
"Watkins Wellness™ je vodilni proizvajalec masažnih bazenov na svetu že več kot 40 let, ter ima največjo prodajno mrežo z več kot 1.000 maloprodajnih lokacij v več kot 70 državah po svetu."
Caldera Spas | Watkins | Kalifornija
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?