Cena masažnega bazena


Masažni bazen je poleg čudovitega dodatka vašemu domu, tudi vaš domači zdravnik oz. kot bi rekli pri podjetju Caldera Spas, vaš wellness sopotnik. Seveda pa vsi masažni bazeni niso enaki in temu primerno se razlikuje tudi cena. Cena masažnega bazena je namreč odvisna od več dejavnikov.

Cena masažnega bazena je odvisna od več dejavnikov, vključno z velikostjo, funkcijami, ki jih nudi posamezen bazen, filtrirnim sistemov, sistemom za dezinfekcijo vode, kvaliteto materialov, strategijo masaže, blagovno znamko, garancijo, zagotovljenim servisom in še bi lahko naštevali. Naštete so le ene izmed bistvenih lastnosti, ki dobri masažni bazen loči od povprečnega. Pri podjetju Caldera Spas se zavedamo kako pomembne so vse naštete lastnosti in pri nas boste opisano kvaliteto dobili pri vsakem masažnem bazenu iz naše ponudbe, ne glede na to iz katere serije boste izbrali bazen. Cena masažnega bazena se prične od 4.590€ za serijo Fantasy Spas, 7.500€ za serijo Vacanza, 12.890€ za serijo Paradise ter 13.880€ za serijo Utopia, ki pa je tudi naša najbolj luksuzna serija, ki je ne more prekositi noben masažni bazen na trgu. Vse te cene že vključujejo 22% ddv, dostavo in montažo na pripravljeno lokacijo v Sloveniji (brez dvigala), prvi set za vzdrževanje bazenske vode, navodila za uporabo, zagotovljen servis ter večletno garancijo. 

Zakaj bi sploh želeli iskati masažni bazen še kje drugje, če pri nas dobite visokokakovostni izdelek ter celovito storitev po konkurenčni ceni? Ker se zavedamo, da je nakup masažnega bazena velika investicija, ne bodite razočarani ter izberete pravi masažni bazen in to je zagotovo masažni bazen Caldera Spas.

Masažni bazeni Caldera Spas® zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo za Vaš denar ter dolgoročno zadovoljstvo in enostavno vzdrževanje še na dolga leta. Pri nas ne boste nikoli ostali sami, saj z vami stoji ekipa ljudi iz podjetja Watkins Manufacturing Coorporation iz Viste v Kaliforniji ZDA, ki že 40 let izdeluje vrhunske masažne bazene, ki jim ni para. 

Da bi izvedeli več o masažnih bazenih Caldera Spas, nam pišite na elektronski naslov info@calderaspas.si ali pa nas pokličite na tel.št. 070 426 700. Vabljeni pa tudi v naš razstavni salon na Jarški cesti 10a v Ljubljani od ponedeljka do petka med 08:00 in 16:00 uro, kjer si lahko masažne bazene različnih serij ogledate v živo ali pa tudi vodno preiskusite.





calderaspas, Vse pravice pridržane © 2024
Izdelava MMStudio
Close Cookies zapri Na spletnih straneh calderaspas.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.