Konfiguriraj

Serija Paradise

Izberite svoj sanjski bazen

Serija

Cena

Paradise

Masažni bazen Salina®

6+
226 x 226 x 91cm
40 šob
Masažni bazen Salina® je biser med masažnimi bazeni, saj je njegova celotna zasnova in ergonomija primerna za uporabo kar 7 odraslih oseb, preprosto raj na zemlji. Vaše noge vam bodo neizmerno hvaležne ob uporabi dvostopenjske masaže z masažnimi šobami Euphoria®. S svojimi 40 masažnimi šobami in dvema 2.5 HP ReliaFlo® črpalkama, uvrščamo masažni bazen Salina® med ultimativne masažne "mašine".
Paradise

Masažni bazen Seychelles®

6+
213 x 213 x 91cm
43 šob
Masažni bazen Seychelles® je ravno prav velik ter primeren za 6 odraslih oseb. Izjemna prostornost, ki jo nudi masažni bazen vsebuje 5 masažnih mest za sedenje in eno masažno mesto za ležanje. 

Patentirane masažne šobe, med katerimi so tudi šobe Euphoria® ter Sole Soothers®, vas bodo popolnoma prevzele, saj je njihova uporaba izjemno blagodejna za vaše telo in ne boste jih našli pri nobenih drugih masažnih bazenih na trgu. Kar 43 masažnih šob bo razvajalo vaše telo ter vas popeljalo v izjemno hidrotermalno izkušnjo. 
Paradise

Masažni bazen Reunion®

6+
213 x 213 x 91cm
38 šob
Masažni bazen Reunion™...le kaj bi še lahko dodali? Tako lep masažni bazen in tako zelo enostaven za uporabo, da se boste počutili kot, da ste vsak dan na počitnicah. 

Zelo prostoren ter odprt masažni bazen je primeren za uporabo kar 7 odraslih oseb. Masažni bazen Reunion™ vas bo razvajal s kar 38 masažnimi šobami ter 5 Hot Tub Circuit Therapy® postaj, ki bo vaše telo popolnoma zmasiralo.
Paradise

Masažni bazen Martinique®

4-5
226 x 193 x 86cm
34 šob
Masažni bazen Martinique®, kupci vsako leto znova uvrščajo med Digest Best Buy® masažne bazene na trgu, saj spada med najbolj prostorsko uporabne in udobne bazene. Njegova oblika spominja na otok, ki kar kliče po vnovični uporabi in sprostitvi z vašimi najdražjimi. Masažni bazen odlikuje prostoren ležalnik, ki bo vaše telo sprostil v popolnosti s pomočjo podaljšanega prostor za masažo celotnih nog, kakor tudi stopal s šobami FootRidge®. Martinique® je masažni bazen, ki z različnimi masažnimi opcijami dvigne besedo relaksacija na popolnoma novo raven.

Paradise

Masažni bazen Makena®

6+
226 x 226 x 91cm
46 šob
Masažni bazen Makena® je opremljen z vsemi funkcijami, ki jih pričakujete od bazena in je zelo primeren za vsakodnevno uporabo, za družinsko druženje ali večerno zabavo, saj je zelo prostoren in udoben. Bogata standardna oprema, udobnost, zmogljivost in videz z vključno 46 masažnimi šobami, 12 led lučkami, osvetljenim vodnim slapom Acquarella® in masažnimi mesti za kar 6 oseb, vas bo enostavno osupnila.
Paradise

Masažni bazen Kauai®

2-3
213 x 165 x 75cm
31 šob
Ob besedi Kauai takoj pomislimo na otok, ki je izjemno popularen med dopustniki in predstavlja preprost način življenja, zato je tudi prav, da je naš masažni bazen dobil to ime, saj predstavlja počitnice, kar pri vas doma, na vaši terasi ali vrtu. Masažni bazen Kauai® je namenjen za uporabo treh oseb hkrati in je opremljen z opremo, ki jo imajo tudi veliki in sicer UltraMassage® ležalnikom ter EcstaSeat® masažnim sediščem. 20 masažnih šob, 5 VersaSsage® masažnih šob in izjemno močna ReliaFlo® 2.0 HP črpalka, so le ene izmed lastnosti, ki odlikujejo ta čudoviti masažni bazen.
Izbira masažnega bazena po serijah
Serija Utopia®


Masažni bazeni serije Utopia® predstavljajo naše najbolj luksuzne bazene ter vrhunsko izkušnjo pomlajevanja. Izjemno lepo oblikovani masažni bazeni Utopia® nudijo široko paleto različnih možnosti uporabe.

Serija Paradise®


Serija masažnih bazenov Paradise® vas razvaja z modeli za tri osebe do modelov za 7 oseb. Izjemno kakovostni masažni bazeni serije Paradise® nudijo vrhunsko kombinacijo različnih masažnih kombinacij, ki zagotavljajo nepozabno hidrotermalno terapijo, katere boste željni vedno znova.

Poglej serijo

Serija Vacanza®


Kompletna serija Vacanza® je zasnovana tako, da nudi kar največ udobja in različnih terapevtskih možnosti za ugodno ceno. Vsako masažno mesto pri masažnih bazenih Vacanza® je izdelano premišljeno, saj želimo vaše telo sprostiti v popolnosti.


Poglej serijoPrimerjalnik serij
PrednostiLastnostiSerija Utopia® Serija Paradise® Serija Vacanza® 
UDOBJE
Masažna terapija Circuit Therapy®6 - 8 masažnih mest4 - 6 masažnih mest2 - 5 masažnih mest
Masažne šobe za boke
Masažne šobe za zapestja
Masažne šobe za vrat in ramena Atlas® 
Masažne šobe Euphoria 
Masaža stopal
Ergonomska naslonjala
Ročka za držanje
DIZAJN
Moderno oblikovano ohišje
Vodni slap
Zunanja osvetlitev
Diagnostična indikatorska lučka
Nadzorna plošča na dotik
Gumb za daljinski vklop
Integrirani zvočniki (opcija)
PERFORMANCE
Freshwater® Salt System
FROG® Ease®
Premium termoizolativno pokrivalo
Izolacija FiberCor® 
Dušilec zvoka
Cirkulacijska črpalka EnergyPro®
Titanium grelec
GFCI zaščitna plošča 
Skupno masažnih šob43-7431-4614-45
Vodna črpalka ReliaFlo®2-31-21-2

calderaspas, Vse pravice pridržane © 2024
Izdelava MMStudio
Close Cookies zapri Na spletnih straneh calderaspas.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.