05.02.2018

Nakup masažnega bazena z Bitcoini

Vse masažne bazene Caldera Spas in protitočne plavalne bazene Endless Pools, lahko plačate tudi z Bitcoini. 
18.12.2017

Izberite najboljši masažni bazen za vaš denar - Caldera Spas

Nakup masažnega bazena je investicija, ki botruje temeljitemu premisleku, zato je pred nakupom pomembno, da si ogledate celotno področje. Enkrat, ko spoznate vse modele, ki jih ponuja prodajalec, ter, ko se odločite katere so tiste funkcije, ki so pomembne za vas, boste zagotovo bolje razumeli kateri je tisti masažni bazen, ki zadovolji vse vaše standarde in pričakovanja. Pri Caldera Spas, ne boste razočarani, saj je podjetje že več kot 40 let vodilni proizvajalec masažnih bazenov, popolnoma predano svojemu delu, hkrati pa temeljito osredotočeno na vsako malenkost, da bi za Vas izdelali takšen masažni bazen, v katerem boste uživali še leta in leta. Ne glede na to ali iščete velik ali majhen bazen, pri nas boste zagotovo našli najboljše za vaš denar. V ponudbi imamo 4 različne serije masažnih bazenov (Utopia, Paradise, Vacanza, Fantasy Spas), ki se razlikujejo po specifikacijah in cenah, pri tem pa kvaliteta ostaja enaka.
09.10.2017

Z redno uporabo masažnega bazena Caldera Spas odpravite bolečine v sklepih

Študije so pokazale, da lahko z redno uporabo masažnega bazena, zaradi vroče vode ter podvodne masaže začasno ali trajno odpravite z bolečinami v sklepih, hkrati pa bo redna uporaba izboljšala obseg gibanja. Toplo voda namreč deluje zelo pomirjujoče na mišice in sklepe, izboljša cirkulacijo, ki pospešuje zdravljenje poškodb, hkrati pa spodbuja k splošnemu boljšem počutju. Seveda je vse odvisno tudi od stopnje bolezni, zato je zelo pomembno, da se o tem posvetujete s svojim zdravnikom, ki bo za vas predpisal najboljšo terapijo. Vsekakor pa upamo trditi, da je redna uporaba masažnega bazena zelo dragoceno in prijetno orožje pri ohranjanju zdrave telesne teže. Pri masažnih bazenih Caldera Spas, boste našli udobje, kot ste si ga od nekdaj želeli.
04.09.2017

Izboljšajte Vas spanec z redno uporabo masažnega bazena Caldera Spas

Mnogo ljudi na svetu se bori z nespečnostjo ter nenehnim trudom, da bi prespali vsaj delček noči. Kronična nespečnost in motnja spanja, pa kot vemo, dramatično vpliva na ravnovesje hormonov ter druge telesne sisteme. Študija, ki je bila objavljena v reviji "The American Journal of Clinical Nutrition", pa kaže, da učinek ni le fiziološki, temveč tudi vedenjski. Študija je namreč pokazala, da posamezniki, ki jim primanjkuje nočnega spanca, zaužijejo najmanj 300 kalorij dnevno več, kot tisti z dobrim spancem. Preberite si kako nespečnost vpliva na vašo telesno težo:
01.08.2017

Nasveti za ustrezno izbiro masažnega bazena

Ne glede na to kaj kupujemo ali je to avto, oblačila, masažni bazen ali kaj drugega, vedno smo v fazi, ko se vprašamo, kaj izbrati, da bo pravšnje zame? Tukaj je izvleček vprašanj, ki se meni zdijo pomembni pri izbiri in sicer: Ali odraža mojo osebnost? Katere funkcije dejansko potrebujem? Bo nakup povečal mojo stopnjo udobnosti? Kakšen je moj proračun?


03.07.2017

Kako lahko v poletnem času čimbolje izkoristim svoj masažni bazen?

Večkrat slišimo od strank, da masažnega bazena v vročih poletnih dneh ne uporabljajo toliko, kot bi si ga želeli, saj je voda prevroča, dodatno pa jo segreva še ozračje. To je razlog, da se v večini primerov masažni bazen koristi le v zgodnjih jutranjih ali poznih večernih urah, s čimer pa so prikrajšani predvsem otroci, ki si želijo zabave in igre skozi cel dan, ne glede na vročino. Sicer je dejstvo, da jutranja uporaba masažnega bazena pomaga, da dan začnete odpočiti ter prerojeni, večerna uporaba pa koristi za boljši spanec. Vendar je ne glede na opisano, v teh časih včasih zelo težko najti primeren čas za uporabo bazena, zato si vsi želimo, da ga imamo pripravljenega ob vsaki uri skozi cel dan. Kot vodilni proizvajalec masažnih bazenov na svetu, so naši inženirji tudi tokrat našli rešitev za takšne dneve z edinstvenim sistemom CoolZone, le pri Caldera Spas®.
23.06.2017

5 zdravstvenih prednosti uporabe masažnih bazenov za aktivne ljudi

Se tudi vi med vikendom počutite, kot vojni bojevniki, nenehna želja po pretečen maratonu, zmagi na tenisu ipd.... Vaše telo potrebuje počitek ter regeneracijo in edini hitri način za njegovo okrevanje je uporaba masažnega bazena. Vključevanje hidroterapije v vaš vsakdanjik bo zagotovo spremenila vašo atletsko sposobnost. Vas zanima več? Preberite si naslednje koristi...
2
calderaspas, Vse pravice pridržane © 2024
Izdelava MMStudio
Close Cookies zapri Na spletnih straneh calderaspas.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.