Zunanji dodatki za masažne bazene

Bogata izbira dodatkov za masažne bazene od stopnic in senčnikov do držal.

Prenos navodil za uporabo >>
Pošlji povpraševanje >>
EcoTech™ stopnice

Za varni vstop in izstop iz masažnega bazena vam nudimo tudi nakup stopnic EcoTech™, ki se bodo odlično podale vašemu bazenu serije Paradise®, saj so izdelane iz enakega materila, kot je ohišje bazena. Na voljo so v treh različnih barvah in sicer: Coastal Grey, Espresso in Redwood.


Polymer stopnice

Polymer stopnice se bodo odlično podale vašemu bazenu serije Vacanza®. Izdelane so iz izjemno trpežnega polimer materiala ter izjemno lahke za prenašanje. Na voljo so v treh različnih barvah in sicer: Coastal Grey, Espresso in Redwood. Material je primeren za nadaljnjo reciklažo.

Stojalo za termoizolativni pokrov

Izjemno močno in trpežno stojalo za termoizolativni pokrov je idealen pripomoček za vse tiste, ki ne želite ali zaradi prostorske stiske ne morete pritrdite dvižnega mehanizma za lažje rokovanje s pokrovom masažnega bazena. Stojalo je izdelano iz pocinkanega jekla odpornega na rjo.

Držalo za lažji vstop v bazen

Izjemno priročno ter stabilno držalo za lažji vstop v masažni bazen se namesti na ohišje bazena, njegova uporaba pa je zelo enostavna, saj je vrtljiv, kar pomeni, da si držalo obrnete proti sebi glede na to ali vstopate ali izstopate iz bazena.

Senčnik za masažni bazen

Izjemno velik senčnik s premerom 300cm bo v vročih dneh nudil senco tudi masažnim bazenom večjih dimenzij, lahko pa ga uporabite tudi za senčenje vaše terase. Podstavek za senčnik je oblikovan tako, da ga enostavno namestite pod masasažni bazen in ga s tem stabilizirate pred morebitnimi sunki vetra. Na voljo v dveh različnih barvah in sicer Creme-peščena in Navy-modra.

Obešalnik za brisače

Priročen obešalnik lahko postavite na prosto ob vašem masažnem bazenu in nanj obesite kopalni plašč ali brisačo za hitrejše sušenje. Obešalnik je izdelan iz aluminija, ki je praškano obarvan na temno barvo.

Zamenljiv vzglavnik

Blazine za naslon glave v vašem masažnem bazenu lahko kdajkoli po potrebi tudi zamenjate oz. obnovite z novimi.

Prednosti masažnih bazenov Caldera Spas

"Vse masažne bazene Caldera Spas iz naše ponudbe lahko plačate z Bitcoini po dnevni vrednosti žetona."
Nakup bazena | Caldera Spas | Bitcoin
"Watkins Wellness™ je vodilni proizvajalec masažnih bazenov na svetu že več kot 40 let, ter ima največjo prodajno mrežo z več kot 1.000 maloprodajnih lokacij v več kot 70 državah po svetu."
Caldera Spas | Watkins | Kalifornija
"Naše podjetje je zelo predano poslu, saj se zavedamo kako blagodejno ter učinkovito lahko masažni bazen sprosti napetosti iz telesa, sprošča mišice, spodbuja prožnost ter celo lajša bolečino. Kot izjemno veliki ljubitelji masažnih bazenov Caldera Spas verjamemo, da lahko hidroterapija spodbuja pozitivne osebne spremembe."
Caldera Spas | Bellamar d.o.o. | Jarška c. 10a, Ljubljana
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?