Vzdrževanje bazenske vode

Kaj je po nakupu bolj pomembnega, kot kristalno čista voda v vašem masažnem bazenu?

Prenos navodil za uporabo >>
Pošlji povpraševanje >>

S sistemi negovanja bazenske vode, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju boste vodo lahko vzdrževali kristalno čisto tudi brez uporabe agresivnih kemikalij.


Najbolj enostavni sistem za vzdrževanje bazenske vode

Plavajoči sistem FROG® In-Line System z SmartChlor® tehnologijo bo avtomatsko vzdrževal kristalno čisto vodo brez dodatnega napora. Kartuše napolnjene s klorom in bromini bo poskrbel za brezskrbno dezinfekcijo vode. Bazeni Calder Spas® imajo posebej za to namenjen prostor kamor vstavite kartuše. Če pa bi želeli uporabljati ta sistem tudi na starejših modelih pa je na voljo tudi plavajoči sistem, ki ga enostavno postavite v vodo.

Monarch - Najboljši v vodni negi / The Ultimate in Water Care

Monarch® CD Ozone sistem meša koncentrirane ozonske mehurčke v vodi vašega masažnega bazena in s tem nevtralizira kontaminante. Največ koristi boste pridobili, če ga boste koristili hkrati s kartušo @ease SmartChlor. Lahko pa le tega uporabljate tudi v kombinaciji s sistemom CD Ozone in srebrnimi kartušami Monarch, če se želite izogniti dezinfekciji vode s pomočjo klora oz. če je vaša koža nanj preobčutljiva.

Clean Screen®

Clean Screen® je predfilter, ki ga namestite pred polnjenjem svojega masažnega bazena na vrtno cev, saj s tem odstranite vse organske kontaminante, baker, železo in druge kovine. Njegovo uporabo zelo priporočamo pred vsakim ponovnim polnjenjem masažnega bazena.


Vanishing Act™

Vanishing Act™ ali odstranjevalec kalcija zmanja nabiranje kalcija v vodi vašega masažnega bazena, s tem pa bo voda tudi svilnejša in mehkejša za vašo kožo. Poleg tega pa tudi ohranja oz. podaljšuje življenjsko dobo komponentam masažnega bazena.


Ekskluzivna linija Monarch za vzdrževanje bazenske vode v masažnih bazenih Caldera Spas®Za vzdrževanje bazenske vode v masažnih bazenih Caldera Spas® bodite pozorni, da boste uporabljali le visoko kvalitetne produkte, ki jih ponuja naše podjetje, saj so posebej zasnovani za brezskrbno uporabo še dolga leta. Z našo serijo izdelkov Monarch bo voda v vašem masažnem bazenu vedno kristalno čista ter pripravljena za uporabo. Za ogled celotne serije izdelkov Monarch ste vabljeni, da nas obiščete v našem razstavnem salonu na Jarški cesti 10a v Ljubljani.Koncentriran klorov granulat
Popolnoma topne in nevtralne granule Monarch so zelo priljubljena ter učinkovita rešitev za vzdrževanje bazenske vode. Izdelek je na voljo v treh različnih velikosti.

pH+ / Alkaličnost, pH- / Alkaličnost
Z uporabo pH+ boste zvišali pH v vašem masažnem bazenu, s pH- pa boste le tega zmanjšali.

Kalcij / Trdota vode
Povišuje nivo kalcija v vodi vašega masažnega bazena ter s tem preprečuje korozijo in obarvanje vode v primeru premehke vode.

Odstranjevanje madežov na školjki bazena
Preprečuje nastajanje kalcija oz. vodnega kamna na površini vašega masažnega bazena.

Sredstvo proti penjenju vode
Hitro odstranjuje peno oz. penjenje vode, ki nastane zaradi uporabe šamponov, mila, čistil in drugih ostankov na vaših oblačilih ali koži.

Monarch lističi za bazensko vodo
Z lističi Monarch boste lahko hitro naredili test vsebnosti / ravni klora, broma, pH-ja, alkalnosti in trdote vode v vašem masažnem bazenu.

Nadomesti filtri za masažni bazen
Naši posebno oblikovani nadomestni filtri zagotavljajo najboljšo možno filtracijo vode.

Prednosti masažnih bazenov Caldera Spas

"Naše podjetje je zelo predano poslu, saj se zavedamo kako blagodejno ter učinkovito lahko masažni bazen sprosti napetosti iz telesa, sprošča mišice, spodbuja prožnost ter celo lajša bolečino. Kot izjemno veliki ljubitelji masažnih bazenov Caldera Spas verjamemo, da lahko hidroterapija spodbuja pozitivne osebne spremembe."
Caldera Spas | Bellamar d.o.o. | Jarška c. 10a, Ljubljana
"Watkins Wellness™ je vodilni proizvajalec masažnih bazenov na svetu že več kot 40 let, ter ima največjo prodajno mrežo z več kot 1.000 maloprodajnih lokacij v več kot 70 državah po svetu."
Caldera Spas | Watkins | Kalifornija
"Vse masažne bazene Caldera Spas iz naše ponudbe lahko plačate z Bitcoini po dnevni vrednosti žetona."
Nakup bazena | Caldera Spas | Bitcoin
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?