Stopnice

Bogata izbira dodatkov za masažne bazene od stopnic in senčnikov do držal.

Prenos navodil za uporabo >>
Pošlji povpraševanje >>


Caldera Spas® vam ob nakupu bazena nudi tudi nakup stopnic za lažji vstop in izstop iz vašega masažnega bazena. Stopnice se glede na serije bazenov razlikujejo in so barvno ter materialno usklajene z ohišjem masažnega bazena. Izbirate lahko med stopnicami Avante®, EcoTech® in Polymer v različnih barvah.


Stopnice Avante™


Stopnice Avante™ se odlično podajo masažnim bazenom serije Utopia, saj je ohišje bazena barvno usklejeno s stopnicami. Na voljo so v treh različnih barvah in sicer: Ash - sivi barvi, Java - rjavi barvi in Parchment - peščeni barvi.Stopnice Avante™ v Ash barvi


Stopnice Avante™ v Java barvi


Stopnice Avante™ v Parchment barvi

Stopnice EcoTech™


Stopnice so zelo pomemben dodatek za varen vstop in izstop iz vašega masažnega bazena. Zelo masivne in trpežne stopnice EcoTech™se bodo odlično podale masažnim bazenom serije Paradise®, saj so le te barvno usklajene z ohišjem bazena. Na voljo so v treh različnih barvah in sicer: Coastal Gray, Espresso in Teak.
Stopnice EcoTech™ v Teak barvi

Stopnice EcoTech™ v Espresso barvi


Stopnice EcoTech™ Coastal Grey barvi


Stopnice Polymer


Stopnice Polymer so zelo vzdržljive in lahke za prenašanje. Odlično se bodo podale masažnim bazenom serije Vacanza®. V dolžino merijo 81cm, izbirate pa lahko med tremi različnimi barvami: Coastal Gray, Espresso and Teak.


Stopnice Polymer v Coastal Grey barvi


Stopnice Polymer v Espresso barvi


Stopnice Polymer v Teak barviPrednosti masažnih bazenov Caldera Spas

"Naše podjetje je zelo predano poslu, saj se zavedamo kako blagodejno ter učinkovito lahko masažni bazen sprosti napetosti iz telesa, sprošča mišice, spodbuja prožnost ter celo lajša bolečino. Kot izjemno veliki ljubitelji masažnih bazenov Caldera Spas verjamemo, da lahko hidroterapija spodbuja pozitivne osebne spremembe."
Caldera Spas | Bellamar d.o.o. | Jarška c. 10a, Ljubljana
"Watkins Wellness™ je vodilni proizvajalec masažnih bazenov na svetu že več kot 40 let, ter ima največjo prodajno mrežo z več kot 1.000 maloprodajnih lokacij v več kot 70 državah po svetu."
Caldera Spas | Watkins | Kalifornija
"Vse masažne bazene Caldera Spas iz naše ponudbe lahko plačate z Bitcoini po dnevni vrednosti žetona."
Nakup bazena | Caldera Spas | Bitcoin
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?