Sistemi za zabavo

Sprostite se ob poslušanju vaše najljubše glasbe

Pošlji povpraševanje >>

Medtem, ko se sproščate in obnavljate celotno telo v vašem masažnem bazenu, Vam glasbeni sistemi vgrajen v masažne bazene Caldera Spas®, še dodatno pomagajo pri sproščanju le teh. Nastavite si vašo najljubšo glasbo ter uživajte v masažnem bazenu Caldera Spas®.Serija Utopia®

Pri masažnih bazenih serije Utopia® je možno izbrati glasbeni sistem s tremi pari izjemno kvalitetnih zvočnikov, ki so vgrajeni v školjko bazena na masažnem mestu ob blazinah za glavo. S tem je dosežena visoka kakovost zvoka.

Serija Paradise®

Pri vseh masažnih bazenih serije Paradise® boste lahko uživali ob zelo kvalitnem zvoku, ki prihaja iz zvočnikov elegantno vgrajenih v školjko bazena ob vzglavju.


Serija Vacanza®

Pri večini modelov serije Vacanza® lahko naročite tudi glasbeni sistem, ki je enako kvaliteten kot pri serijah Utopia® in Paradise®. Za glasbeno vzdušje je tako poskrbljeno.Brezžični 22" HD monitor

Če vas samo glasbeni sistem ne prepriča si lahko ob nakupu bazena dokupite še 22" HD monitor ter tako uživate ob gledanju vaše najljubše oddaje v živo. Zaslon proti bleščanju ter ločljivost 1080p bo poskrbel za odlično sliko, v ceno pa je vključeno tudi protivetrno stojalo za lažjo namestitev.


Razširjena tehnologija Bluetooth®

Ne glede na to iz katerega medija se odločite poslušati glasbo, ali je to radio, razni glasbeni kanali ali zbirka vaše najljubše glasbe, Vam bo glasbeni sistem vgrajen v masažne bazene Caldera Spas® preko sistema brezžične povezave Bluetooth omogočil brezskrbno uživanje ob vašem najljubšem glasbenem izvajalcu.


Prednosti masažnih bazenov Caldera Spas

"Naše podjetje je zelo predano poslu, saj se zavedamo kako blagodejno ter učinkovito lahko masažni bazen sprosti napetosti iz telesa, sprošča mišice, spodbuja prožnost ter celo lajša bolečino. Kot izjemno veliki ljubitelji masažnih bazenov Caldera Spas verjamemo, da lahko hidroterapija spodbuja pozitivne osebne spremembe."
Caldera Spas | Bellamar d.o.o. | Jarška c. 10a, Ljubljana
"Vse masažne bazene Caldera Spas iz naše ponudbe lahko plačate z Bitcoini po dnevni vrednosti žetona."
Nakup bazena | Caldera Spas | Bitcoin
"Watkins Wellness™ je vodilni proizvajalec masažnih bazenov na svetu že več kot 40 let, ter ima največjo prodajno mrežo z več kot 1.000 maloprodajnih lokacij v več kot 70 državah po svetu."
Caldera Spas | Watkins | Kalifornija
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?