Sejem MOS Celje

6. Avgust 2019
Vabljeni, da nas tudi letos obiščete na sejmu MOS v Celju, ki se bo odvijal v času od 10.9. - 15.9.2019, med 09:00 in 19:00 uro. Našli nas boste na zunanjih površinah ZP4, št. 404, enako, kot prejšnje leto. V tej priliki vas želimo obvestiti, da je tudi letos možen nakup razstavnih modelov po izjemnih cenah, ki se pričnejo s prodajo že danes. Pohitite, izplača se vam, saj so na voljo le 4 masažni bazeni. 
Po končanem sejmu pa seveda pridejo takoj k vam...in neizmerno uživanje se lahko prične. Z masažnimi bazeni Caldera Spas® je užitek zagotovljen. Obiščite nas, mi smo že pripravljeni in veselimo se ponovnega snidenja z vami.

Prednosti masažnih bazenov Caldera Spas

"Watkins Wellness™ je vodilni proizvajalec masažnih bazenov na svetu že več kot 40 let, ter ima največjo prodajno mrežo z več kot 1.000 maloprodajnih lokacij v več kot 70 državah po svetu."
Caldera Spas | Watkins | Kalifornija
"Vse masažne bazene Caldera Spas iz naše ponudbe lahko plačate z Bitcoini po dnevni vrednosti žetona."
Nakup bazena | Caldera Spas | Bitcoin
"Naše podjetje je zelo predano poslu, saj se zavedamo kako blagodejno ter učinkovito lahko masažni bazen sprosti napetosti iz telesa, sprošča mišice, spodbuja prožnost ter celo lajša bolečino. Kot izjemno veliki ljubitelji masažnih bazenov Caldera Spas verjamemo, da lahko hidroterapija spodbuja pozitivne osebne spremembe."
Caldera Spas | Bellamar d.o.o. | Jarška c. 10a, Ljubljana
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?