Sejem DOM v Ljubljani

20. Februar 2019
Obiščite nas na sejmu DOM, ki se bo v času od 05. - 10.03.2019 odvijal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Ne spreglejte nas na zunanjih površinah Dunajske ploščadi.
Veselimo se Vašega obiska našega razstavnega prostora na sejmu Dom v Ljubljani. Kot vedno je tudi letos podjetje Watkins Wellness, ki velja za največjega in najboljšega proizvajalca masažnih bazenov na svetu, poskrbelo za revolucionarno novost, ki vam jo bomo eksluzivno predstavili na prihajajočem sejmu. Če ste ravno v fazi odločanja nas enostavno morate obiskati, kajti masažnim bazenom Caldera Spas iz naše ponudbe se enostavno ne boste mogli več upreti - Ljubezen na prvi pogled. Zato pa smo najbolj uspešno podjetje na svetu, ker nam konkurenca enostavno ne more slediti. Vabljeni!

Prednosti masažnih bazenov Caldera Spas

"Watkins Wellness™ je vodilni proizvajalec masažnih bazenov na svetu že več kot 40 let, ter ima največjo prodajno mrežo z več kot 1.000 maloprodajnih lokacij v več kot 70 državah po svetu."
Caldera Spas | Watkins | Kalifornija
"Naše podjetje je zelo predano poslu, saj se zavedamo kako blagodejno ter učinkovito lahko masažni bazen sprosti napetosti iz telesa, sprošča mišice, spodbuja prožnost ter celo lajša bolečino. Kot izjemno veliki ljubitelji masažnih bazenov Caldera Spas verjamemo, da lahko hidroterapija spodbuja pozitivne osebne spremembe."
Caldera Spas | Bellamar d.o.o. | Jarška c. 10a, Ljubljana
"Vse masažne bazene Caldera Spas iz naše ponudbe lahko plačate z Bitcoini po dnevni vrednosti žetona."
Nakup bazena | Caldera Spas | Bitcoin
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?