Pokrovi in dvižni mehanizmi

Prilagodite masažne bazene po svojih željah in potrebah.

Pošlji povpraševanje >>

Opomba: Pri masažnih bazenih serije Utopia® se lahko uporabijo le dvižni mehanizmi: ProLift® II, ProLift III ali ProLift IV. Prav tako noben drug sistem za dvigovanje termoizolativnega pokrova ne sme biti nameščen na oblogo masažnega bazena serije Utopia®.Dvižni mehanizem ProLift III

Izjemno stabilen in močan dvižni mehanizem ProLift III ima dva pnevmatska plinska amortizerja, ki zagotavljata gladko in tiho delovanje. Močne vzmeti opravijo vso težko delo, zato je za dvigovanje samega pokrova potrebno izjemno malo napora tudi pri večjih modelih masažnih bazenov, kjer so pokrovi večjih dimenzij. Za namestitev dvižnega mehanizma ProLift III priporočamo 50cm prostora.

Dvižni mehanizem ProLift II

Enako kot dvižni mehanizem ProLift III je tudi dvižni mehanizem ProLift II izjemno stabilem in močan z razliko, da za dvigovanje uporablja le en pnevmatski plinski amortizer, ki pa še vedno zagotavlja gladko in tiho delovanje, le malo več moči je potrebno za samo dvigovanje večjih pokrovov masažnih bazenov. Za namestitev dvižnega mehanizma ProLift II priporočamo 50cm prostora.

Dvižni mehanizem ProLift IV 

Dvižni mehanizem ProLift IV je idealen za tiste lastnike masažnih bazenov, kjer imajo težavo s prostorsko stisko namestitve le tega, saj za njegovo namestitev potrebujete le dodatnih 15cm prostora. Termoizolativni pokrov boste tako postavili navpično nad masažni bazen ter s tem tudi pridobili dodatno intimo pred pogledi sosedov, če je bazen tesno umeščen v zunanji prostor.

Dvižni mehanizem ProLift I 

Dvižni mehanizen ProLift je osnovni model med mehanizmi in je pritrjen na ohišje masažnega bazena ter termoizolativni pokrov. Njegova uporaba je zelo enostavna, saj pokrov najprej dvignete, ga potisnete, da zdrsne proti robu bazenske školjke in zložite zadaj bazena. Za njegovo namestitev potrebujete cca 35cm dodatnega prostora. Opomba: Dvižni mehanizem ProLift ne bo deloval na seriji masažnih bazenov Utopia®.

Nadomestno zaščitno pokrivalo

Vsi masažni bazeni Caldera Spas® so maksimalno energetsko učinkoviti, saj so izjemno zatesnjeni ter zelo izolirani, da zadržujejo toploto znotraj ohišja brez uhajanja, kar vam prihrani veliko stroškov pri uporabi napram ostalim masažnim bazenom na trgu. Termoizolativni pokrovi za masažne bazene Caldera Spas® so izdelani po meri bazena, rahlo stožčasti proti sredini, kar omogoča hitrejši odtok vode s pokrova ter izdelani iz trpežnega vinila, ki se uporablja tudi v pomorstvu. Vsi pokrovi so opremljeni z varnostnimi ključavnicami za otroke ter pritrdilnimi nastavki za montažo le teh na ohišje masažnega bazena. Pokrovi za masažne bazene Caldera Spas® izpolnjujejo vse varnostne standarde ASTM.


Prednosti masažnih bazenov Caldera Spas

"Naše podjetje je zelo predano poslu, saj se zavedamo kako blagodejno ter učinkovito lahko masažni bazen sprosti napetosti iz telesa, sprošča mišice, spodbuja prožnost ter celo lajša bolečino. Kot izjemno veliki ljubitelji masažnih bazenov Caldera Spas verjamemo, da lahko hidroterapija spodbuja pozitivne osebne spremembe."
Caldera Spas | Bellamar d.o.o. | Jarška c. 10a, Ljubljana
"Vse masažne bazene Caldera Spas iz naše ponudbe lahko plačate z Bitcoini po dnevni vrednosti žetona."
Nakup bazena | Caldera Spas | Bitcoin
"Watkins Wellness™ je vodilni proizvajalec masažnih bazenov na svetu že več kot 40 let, ter ima največjo prodajno mrežo z več kot 1.000 maloprodajnih lokacij v več kot 70 državah po svetu."
Caldera Spas | Watkins | Kalifornija
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?