Najboljši masažni bazen za turizem

25. Oktnober 2018
Imate počitniško hišo, apartmaje za oddajo in ste skeptični, če bi šli v nakup masažnega bazena, ker vas je strah vzdrževanja ter visoke cene, dodana vrednost pa bi bila velika? Ali vas gostje nenehno sprašujejo..."Imate tudi jacuzzi"? Zakaj ne bi imeli masažni bazen št.1 na svetu, 100% izdelan v ZDA od proizvajalca Watkins Wellness?
Zakaj jim ne bi ponudili nekaj za razvajanje... Masažni bazeni Fantasy Spas, so idealna rešitev za takšne potrebe. In sicer so izredno lahki, enostavni za premik, izjemno vzdržljivi, odporni na udarce, energetsko učinkoviti ter conovno dostopni. Na voljo je več različnih dimenzij tako, da se za vsak prostor najde zadosti velik masažni bazen. Izbirate pa lahko med tremi barvami in sicer: sand, taupe in espresso. 
Naša ponudba je "na ključ"...kar pomeni, da vi pripravite prostor, mi pripeljemo bazen, ga napolnimo z vodo, priključimo na elektriko, vam pokažemo delovanje in že ste pripravljeni na zabavo brez meja. Še vedno niste prepričani? Potem ste vabljeni v naš razstavni salon na Jarški c. 10a v Ljubljani, da se sami prepričate, da je to res prava odločitev.

Prednosti masažnih bazenov Caldera Spas

"Watkins Wellness™ je vodilni proizvajalec masažnih bazenov na svetu že več kot 40 let, ter ima največjo prodajno mrežo z več kot 1.000 maloprodajnih lokacij v več kot 70 državah po svetu."
Caldera Spas | Watkins | Kalifornija
"Vse masažne bazene Caldera Spas iz naše ponudbe lahko plačate z Bitcoini po dnevni vrednosti žetona."
Nakup bazena | Caldera Spas | Bitcoin
"Naše podjetje je zelo predano poslu, saj se zavedamo kako blagodejno ter učinkovito lahko masažni bazen sprosti napetosti iz telesa, sprošča mišice, spodbuja prožnost ter celo lajša bolečino. Kot izjemno veliki ljubitelji masažnih bazenov Caldera Spas verjamemo, da lahko hidroterapija spodbuja pozitivne osebne spremembe."
Caldera Spas | Bellamar d.o.o. | Jarška c. 10a, Ljubljana
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?