Masažni bazen Splendor™
Št. masažnih mest: 5 masažnih mest
Dimenzija: 198 x 86 cm
Število masažnih šob: 18

V masažnem bazenu Splendor™ bo lahko hkrati uživalo kar 5 odraslih oseb brez občutka utesnjenosti. Vsi hkrati bodo lahko uživali v čudoviti masaži ob večbarvni podvodni LED osvetlitvi, ki bo ambient naredila še privlačnejši. Bazen samo priklopite na električno vtičnico, ga napolnite z vodo in že je pripravljen za uporabo. 

BARVNE KOMBINACIJE

Ohišje
 
Taupe
(Barve lahko varirajo glede na nastavitev monitorja)

Bazen samo vklopite in uživajteBazeni serije Fantasy Spas® so tako enostavni za uporabo, da za njegov priklop nikoli več ne boste potrebovali električarja. Enostavno poiščete vtičnico, ga vklopite, napolnite z vodo in že je pripravljen na uporabo.

Popolnoma prenosen masažni bazenMasažni bazeni serije Fantasy Spas® so izdelani iz zelo kvalitetnega materiala, ki je zelo lahek, močan in trpežen tako, da za prenos ne boste potrebovali 10 ljudi. 

Energetsko učinkovitMasažni bazen bo vodo vzdrževal na željeni temperaturi kljub mrazu, saj je izredno dobro izoliran, v ceno pa je vključen tudi termoizolativni pokrov.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

Št. masažnih mest
5 masažnih mest
Dimenzija
198 x 86 cm
Kapaciteta vode
984 litrov
Suha teža
163 kg
Število masažnih šob
18

Prednosti masažnih bazenov Caldera Spas

"Vse masažne bazene Caldera Spas iz naše ponudbe lahko plačate z Bitcoini po dnevni vrednosti žetona."
Nakup bazena | Caldera Spas | Bitcoin
"Naše podjetje je zelo predano poslu, saj se zavedamo kako blagodejno ter učinkovito lahko masažni bazen sprosti napetosti iz telesa, sprošča mišice, spodbuja prožnost ter celo lajša bolečino. Kot izjemno veliki ljubitelji masažnih bazenov Caldera Spas verjamemo, da lahko hidroterapija spodbuja pozitivne osebne spremembe."
Caldera Spas | Bellamar d.o.o. | Jarška c. 10a, Ljubljana
"Watkins Wellness™ je vodilni proizvajalec masažnih bazenov na svetu že več kot 40 let, ter ima največjo prodajno mrežo z več kot 1.000 maloprodajnih lokacij v več kot 70 državah po svetu."
Caldera Spas | Watkins | Kalifornija
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?