O podjetju


O Bellamar d.o.o.masazni bazeniPodjetje Bellamar d.o.o. je družinsko podjetje, specializirano za izdelavo in prodajo wellness izdelkov za domačo ali javno uporabo. Vse od leta 2006 se trudimo strankam ponuditi najboljše produkte na trgu s področja wellness programa. V tem času se je podjetje leta 2014 statusno preoblikovalo iz s.p. v d.o.o., ter odprlo novo poslovalnico na Jarški c. 10a v Ljubljani, kjer vas z veseljem pričakujemo tudi izven delovnega časa.

Naše delo, znanje iz izkušnje so prepoznali tudi v podjetju Watkins Co. iz Kalifornije v ZDA, ki v več, kot 70 državah po svetu že 40 let uspešno trži svoje produkte, med katerimi so tudi masažni bazeni Caldera Spas®. 

Poleg masažnih bazenov Caldera Spas®, pa naš program dopolnjujemo še s protitočnimi plavalnimi bazeni Endless Pools® ter Master Spas®, vrtnim pohištvom Cane Line®, okrasnimi lonci Fleur Ami®, ter veliko izbiro masažnih kadi in kopalniške opreme različnih proizvajalcev.

Kontakt:


P.E. Ljubljana (Razstavni salon)
Jarška cesta 10a, 1000 Ljubljana
M: +386 31 360 200
     +386 70 426 700
E: info@calderaspas.si

Odpiralni čas:

PON - PET
08:00 - 16:00
(sob, ned, prazniki zaprto)

Možen ogled izdelkov tudi izven delovnega časa po predhodnem dogovoru na tel.št.: 070 426 700.

Sedež podjetja:

Bellamar d.o.o.
Zgornje Roje 21, 3311 Šempeter
ID za DDV: SI39410293
TRR (Banka Koper): SI56 1010 0005 3459 217

O Caldera Spas® - Watkins Wellness ZDANajboljši masažni bazeni na trgu združujejo udobje, zmogljivost in videz

Naš cilj je vedno bil ustvariti najboljši masažni bazen na trgu - najbolj udoben, najbolj energetsko učinkovit, najbolj učinkovit in izjemnega videza - da bi se lahko naužili vseh prednosti, ki jih nudi uporaba masažnega bazena.

Pure Comfort™ - Udobje
Najboljši masažni bazeni na trgu so oblikovani tako, da Vam nudijo popolno udobje. Menimo, da je udobje bistven element pri načrtovanju in oblikovanju masažnega bazena, saj le to zagotavlja sproščujoče izkušnje ter hkrati izboljšuje prednosti namakanja v vroči vodi.

Pure Performance - Učinkovitost
Najboljši masažni bazeni na trgu so zasnovani tako, da so učinkoviti. Da bi pridobili najboljše rezultate, mora biti masažni bazen zasnovan na najvišji možni ravni. Masažni bazeni Caldera Spas® so izdelani izključno iz najkvalitetnejših komponent in materialov na trgu, da bi zagotovili leta brezskrbnih užitkov ob uporabi.

Pure Style - Videz
Najboljši masažni bazeni na trgu so oblikovani tako, da Vas bo njegov videz osupnil. Od elegantne zasnove pa vse tja do ergonomsko oblikovanih masažnih mest - vsaka najmanjša podrobnost, ki je namenjena sproščanju telesa in duha.Razstavni salon Bellamar d.o.o.

Zaradi zagotavljanja najvišje kakovosti naših storitev smo veliko odsotni na terenu, zato vas prosimo, da nas za ogled izdelkov izven delovnega časa predhodno pokličete na tel.št.: 070 426 700.

Kontaktni obrazecZa več informacij nas kontaktirajte preko spletnega kontaktnega obrazca.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Prednosti masažnih bazenov Caldera Spas

"Watkins Wellness™ je vodilni proizvajalec masažnih bazenov na svetu že več kot 40 let, ter ima največjo prodajno mrežo z več kot 1.000 maloprodajnih lokacij v več kot 70 državah po svetu."
Caldera Spas | Watkins | Kalifornija
"Naše podjetje je zelo predano poslu, saj se zavedamo kako blagodejno ter učinkovito lahko masažni bazen sprosti napetosti iz telesa, sprošča mišice, spodbuja prožnost ter celo lajša bolečino. Kot izjemno veliki ljubitelji masažnih bazenov Caldera Spas verjamemo, da lahko hidroterapija spodbuja pozitivne osebne spremembe."
Caldera Spas | Bellamar d.o.o. | Jarška c. 10a, Ljubljana
"Vse masažne bazene Caldera Spas iz naše ponudbe lahko plačate z Bitcoini po dnevni vrednosti žetona."
Nakup bazena | Caldera Spas | Bitcoin
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?