Zdravje

Začnite dan odpočiti in svežih misli!

Prenos navodil za uporabo >>
Pošlji povpraševanje >>

Koristi, ki jih je moč pripisati preživljanju vašega prostega časa v masažnem bazenu so precejšnje. Ko zberete vse prednosti, ki jih prinaša uporaba masažnega bazena in to le 20 minut dnevno, lahko kaj hitro ugotovite, da bo vaše počutje boljše, saj bo hidrotermalna terapija obnovila vaše telo in duha.

Zdravje & Wellness

Stres se preoblikuje v sprostitev. Napetost v mišicah se sprosti. Mišice si opomorejo od vsakodnevnih aktivnosti. Hitri tempo dneva se upočasni. Vaše misli in um se zbistrijo in Vi ste umirjeni ter odpočiti.

Circuit Therapy™

Zelo podobno, kot trening določene mišice v telovadnici, deluje tudi naša terapija Circuit Therapy™, ki Vam pomaga sprostiti in preoblikovati območje, ki Vam povzroča bolečino, vse tja od palca na nogi do mišic v ramenih.

Prednosti / moč vroče vode

Namakanje v masažnem bazenu Caldera Spas®, za Vas naredi veliko več kot le pomoč pri sproščanju napetosti telesa. V nadaljevanju si preberite kako hidroterapija podpira zdrav način življenja.

Prednosti masažnih bazenov Caldera Spas

"Vse masažne bazene Caldera Spas iz naše ponudbe lahko plačate z Bitcoini po dnevni vrednosti žetona."
Nakup bazena | Caldera Spas | Bitcoin
"Naše podjetje je zelo predano poslu, saj se zavedamo kako blagodejno ter učinkovito lahko masažni bazen sprosti napetosti iz telesa, sprošča mišice, spodbuja prožnost ter celo lajša bolečino. Kot izjemno veliki ljubitelji masažnih bazenov Caldera Spas verjamemo, da lahko hidroterapija spodbuja pozitivne osebne spremembe."
Caldera Spas | Bellamar d.o.o. | Jarška c. 10a, Ljubljana
"Watkins Wellness™ je vodilni proizvajalec masažnih bazenov na svetu že več kot 40 let, ter ima največjo prodajno mrežo z več kot 1.000 maloprodajnih lokacij v več kot 70 državah po svetu."
Caldera Spas | Watkins | Kalifornija
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?