Kakšna je cena masažnega bazena?

10. Julij 2018
Ste v fazi zbiranja ponudbe za masažni bazen in si želite najboljše in največ za vaš denar? V ponudbi imamo zelo pester izbor masažnih bazenov, v cenovnem razredu od 3.000,00€ in dalje. V nadaljevanju si preberite kakšna je cena masažnega bazena.
Pri Caldera Spas® smo poskrbeli za vse in zagotovo se bo našel masažni bazen, ki bo cenovno ustrezal tudi vam. Cene so razdeljene na štiri sklope in sicer: "entry" kategorija od 3.000€ (Fantasy Spas), "value" kategorija od 5.000€ (serija Vacanza), "premium" kategorija od 9.000€ (serija Paradise) in "luxury" kategorija od 13.000€ (serija Utopia). Cene se razlikujejo predvsem zaradi velikosti masažnega bazena, lastnosti, uporabljenih materialov, uporabljenih komponent, inženiringa, ipd. Masažni bazeni Caldera Spas® zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo za Vaš denar ter dolgoročno zadovoljstvo in enostavno vzdrževanje še na dolga leta. Pri nas ne boste nikoli ostali sami, saj z vami stoji ekipa ljudi iz podjetja Watkins Manufacturing Coorporation iz Viste v Kaliforniji ZDA, ki že 40 let izdeluje vrhunske masažne bazene, ki jim ni para. 

Prednosti masažnih bazenov Caldera Spas

"Naše podjetje je zelo predano poslu, saj se zavedamo kako blagodejno ter učinkovito lahko masažni bazen sprosti napetosti iz telesa, sprošča mišice, spodbuja prožnost ter celo lajša bolečino. Kot izjemno veliki ljubitelji masažnih bazenov Caldera Spas verjamemo, da lahko hidroterapija spodbuja pozitivne osebne spremembe."
Caldera Spas | Bellamar d.o.o. | Jarška c. 10a, Ljubljana
"Watkins Wellness™ je vodilni proizvajalec masažnih bazenov na svetu že več kot 40 let, ter ima največjo prodajno mrežo z več kot 1.000 maloprodajnih lokacij v več kot 70 državah po svetu."
Caldera Spas | Watkins | Kalifornija
"Vse masažne bazene Caldera Spas iz naše ponudbe lahko plačate z Bitcoini po dnevni vrednosti žetona."
Nakup bazena | Caldera Spas | Bitcoin
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?